Het volledige team van De Witte Raaf

Ons Team

Bart Pieters en Zukla
Dr. Bart Pieters

Dierenarts / Mede-Eigenaar

Jacqueline van der Esch samen met Eira en Victor
Jacqueline van der Esch

Dierenarts / Mede-Eigenaar

Milou met Cayenne, Mira en Louise
Milou Toetenel

Dierenarts

Olga en Koda
Olga Kopilova

Dierenarts

Evelien met Billie
Evelien Holvoet

Dierenarts

Sofie met Leontientje
Sofie Van Vynckt

Dierenartsassistente

Lara met Ziva
Lara Van Herrewegen

Dierenartsassistente

Tine met Mila en Billie
Tine Cornand

Dierenartsassistente

Sofie met Stella en Duvel
Sofie Vermoesen

Dierenartsassistente

Karen metLoeka en Jules
KAren Van Eeckhoudt

Dierenartsassistente

Silke met Princes
Silke VIncke

Dierenartassistente

Een toekomstige collega

Zoek je een stageplaats als dierenarts of assistent?

Filosofie

‘Uw dier, onze zorg’

Met ons motto willen we uitstralen dat de zorg van elk dier voor ons even belangrijk is. Wij vinden dat een bezoekje aan de dierenarts een zo fijn mogelijke ervaring moet zijn voor dier en eigenaar. Daarom zullen we steeds onze tijd nemen en uw dier rustig en zacht hanteren.

We streven ernaar om ten alle tijde een luisterend oor te zijn voor u als baasje en de beste optie voor uw dier aan te bieden, maar ook mee te denken met u als de beste optie om welke reden dan ook niet mogelijk is. Ieder lid van ons team volgt op regelmatige basis bijscholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.
Omdat uw dier niet kiest wanneer deze ziek wordt, is er steeds iemand van team ‘De Witte Raaf’ telefonisch bereikbaar en dit 24 uur per dag en 7 dagen op 7.

Wat mensen zeggen

“Fantastische praktijk! Vandaag geweest met mijn poes na het lezen in de krant dat de praktijk de “meest innovatieve aanpassingen voor een katvriendelijke praktijk”-prijs van de “International Cat Friendly Clinic Competition 2022” heeft gewonnen, en het is nog beter dan ik verwachtte.”

“Super vriendelijke, eerlijke mensen die je dier goed verzorgen. Echte specialisten waar je met vertrouwen je lieveling aan kan toevertrouwen.”

“Professioneel en tegelijkertijd warm en betrokken. Zeer hartelijk en rustig naar jou huisdier. En beschikken over een goede kennis. Die kennis bespreken ze ook onderling indien nodig. Zodat ze een goede zorg kunnen bieden! Ik raad dierenartsenpraktijk De Witte Raaf ZEKER aan! Top team!”

“Zeer vriendelijke en aangename praktijk. Ook buiten de kantooruren helpen ze mee aan een oplossing voor acute problemen bij uw dier (groot en klein). Onze hond Max heeft totaal geen angst om er zijn vaccin te gaan krijgen, een heel verschil met andere ervaringen uit het verleden! Topteam!”

Geschiedenis

De Witte Raaf behaalt het ‘Gold Label’ als Cat Friendly Practice.

We trekken in het nieuwe gebouw aan de Wijde Wereld in Oordegem. Niet veel later mogen we onszelf ‘Dierenartsencentrum’ noemen.

DAP De Witte Raaf wordt in het voorjaar uitgeroepen tot winnaar van de internationale “Cat Friendly Clinic” prijs in de categorie ‘procedural change’.

De plannen voor de nieuwe praktijk liggen op tafel. Het bouwavontuur begint!

De locatie aan de Molenhoek hindert de groei van de praktijk en belet ons de perfecte zorg voor jullie dieren te brengen. Plannen worden gesmeed voor een nieuwe locatie.

Jacqueline van der Esch en Bart Pieters associëren samen onder de naam ‘De Witte Raaf’.
Langzaam maar zeker breidt de praktijk uit en professionaliseert de zorg en diensten van jullie dieren meer en meer.

Jacqueline van der Esch start als dierenarts bij Bart Pieters.

Bart Pieters verhuist naar de Molenhoek.

Bart Pieters studeerde twee jaar geleden af aan de RUG met grote onderscheiding, en vestigt zijn dierenartsenpraktijk aan de Speurtstraat in Oordegem.

Cookie Consent with Real Cookie Banner